stahnu.cz

  • Aplikací ke stažení zdarma 9661
  • Uživatelů: 6596
  • Panter

    Hrdinové druhý skill - Talent

    Dobry den mam dotaz mam hrdinu paladina a on ma prvi schopnost stit ze mu npc a jini hraci berou mensi dmg a ta se aktivuje az si ji nabije tim pruhem fialovym pod hp a co ta druha schopnost kterou muzu mnenit za 300 gemu ta je aktivni porat ? A ja mam u ni lvl 1/ 9 a jak tu schopnot dam na vyzsi lvl ? Dekuji predem za odpoved a poradeni Panter 21.11.2014 Odpovědí: 2 Odpovědět

Odpovědi:

  • Honza Dobrý den,
    nejprve malé shrnutí: primární schopnost je označována jako Skill. Ten může být povýšen až na maximální úroveň 9 a to nikoli klasickým sbíráním zkušeností, ale konzumací ostatních hrdinů (typicky obětování Slime na oltáři). Aktivace Skillu (během útoku) se provede tehdy, jakmile je naplněn zmíněný fialový progress bar. Stupeň skillu ovlivňuje mimo jiné i velikost Might a schopnost Kasáren (Garrison).
    Druhá (sekundární) schopnost je označována jako Talent. Mají maximální stupeň 5 a jedná se o pasivní schopnosti. Tzn. není potřeba je nějak aktivovat nebo čekat, až se nabijí. Jde prostě o schopnost, která se týká pouze daného hrdiny. Levelování však není možné přímo ovlivnit. Za 300 gems lze provést tzv. Re-Roll, kdy je hrdinovi přidělena náhodná schopnost s náhodným stupněm. Takto lze mnohé získat, ale i ztratit.
    Honza (administrátor) 24.11.2014
  • Panter Dekuji za odpoved ,male zhrnuti takze ten talent je aktivni porat ale nema vizualni doprovod .
    Ale tedkom se mi tu odjevila novinka kdy pod talentem je modry text kde se pise ze se aktyvuje kdyz je stejny s kartou vlozenoud v crets .
    Mam v tom zmatek protoze v tom crets ja "vylepsuji" hrdinu za modre krystaly a manu a davamuto dmg a hp ale kdyz se podivam na hrdinu kde ma napsany dmg skill talent atd tak ty hp ,dmg z CRETS nema pripoctene .
    Tak jestli byste mi nemohli vysvetlit jak to funguje ten crets ; jak ze ziskavaji ty krystaly a ty karty to vim pres ty boje v lost realm .
    Panter 29.11.2014

Odpovědět na otázku

Jméno:
Opište znaky opačně  8 1 c e 8 f  :
 
Text:

Stahnu.cz - Kontakt - Přidání aplikace - RSS - Redakce