stahnu.cz

  • Aplikací ke stažení zdarma 9661
  • Uživatelů: 6596
  • Mage Hereo

    Lost Realm + Crests

    Dobry den
    mam dotaz jak funguje ten lost realm a d
    souvisejici crets.
    Kdyz budu vylepsovat hrdinu z
    v tom crets za ty modre krystaly a manu tak mu to dava nejakr lvl a pak este zivoty a poskozeni hp,dmg ale jak se podivam na hrdinu zpetne kde ma vypsaby skill a talent tak hp a dmg se mu nezmnenil ale pritom v crets mu to tam psalo nejeky dmg a hp :-( tak jak to to funguje.
    predem dekuji za odpoved.
    a mam otazku este jedbu ;-) mam dilena jestli ninju nebo Thunder Got protoze ninja ma na lvl 80 dmg se skilem na 3 lvl co jsem schopen dat hned ma tedy dmg 13 000 + - ale zase Thunder ma blesk na 10 cilu a davamu dmg se skilem + - 6 500 tak nevim jsem prikloneny k Thunder GOt

    Dekuji predem za odpovedi a pokid mozno odepsat na otazku a 2 ve vice odstavcich dekuji mnohokrat ;-)
    Mage Hereo 2.12.2014 Odpovědí: 11 Odpovědět

Odpovědi:

  • Honza Dobrý den,
    začneme pěkně popořádku. Lost Realm, neboli New World je nová lokace, která byla do hry přidána s verzí 1.2.61. Hráči ji najdou v pravém horním rohu herní obrazovky (severovýchod mapy). K portálu vede krátká cesta se dvěma hořícími loučemi. Pro vstup je vyžadováno dosáhnutí might 10 000.
    Po vstupu do světa se hráč dostane na úplně jinou mapu s mnoha nepřáteli a bossy, které může dle výběru porážet. Výhoda boje v New Worldu spočívá v tom, že zde hráč získává větší porci zkušeností a čas od času si může přijít k zajímavým odměnám (bronzová, stříbrná a zlatá truhla - ke každé z nich je vyžadován klíč korespondující barvy. V truhlách lze najít modré krystaly, manu a crest boxy.).
    Crests (Cresty) jsou nejdůležitější suroviny. Je jich celkem 17 hlavních druhů, stejně jako talentů u hrdiny (resp. Enlighten nelze získat jako Crest). Každý z nich se dělí na 4 skupiny a ty pak na 5 stupňů. S jejich pomocí je možné vylepšovat schopnosti hrdinů.
    Dále stojí za zmínku červené a modré krystaly (Red & Blue Crystals). Červené hráči získají za vítězství v bitvách. Využít je lze k navýšení produkce modrých krystalů nebo ke schopnosti kombinovat dvě stejné truhly v jednu lepší. Modré pak hráči získají z Dolů, Oltářů a různých balíčků. Ty navyšují tzv. Inscriptions u hrdinů (vyžaduje Star Lvl 4 a více). Což jsou HP a síla útoku.
    Všechno zmíněné pak logicky platí pouze pro New World, tedy Lost Realm.
    Honza (administrátor) 8.12.2014
  • Honza Dobrý den,
    k otázce číslo dvě - výběr mezi hrdiny je vždy odvislý od kombinace ostatních a hlavně stylu hry. Osobně bych ale byl také pro Thunder Goda.
    Honza (administrátor) 8.12.2014
  • Mage Hereo Děkuji za odpovedi.

    Lost realm a vnem to vylepseni hrdinu je jenom stale a porad bonus v lost realm takze da se rict ze je to strata many.
    Ale na druhou stranu se tam dostavaji balicky se zlatem coz v pripade ze chci neco vylepsit a nem dostatek goldu a mam stit tak je to dobra vec ;-)

    A nejsou ocakavany nejake dalsi novinky.
    Jak jsem zacinal s hrou tak misto te brany do lost realm byl jen most dreveny a neco ppdobneho je dole na mape jihovychod ;-)
    Dekuji a preji pekny den
    Mage Hereo 9.12.2014
  • Honza Dobrý den,
    je to přesně jak píšete.
    Co se týče dodatků do hry, tak s každým updatem přichází větší či menší změny. Ostatně oproti prvotním verzím toho přibylo opravdu hodně. Určitě budou následovat další možnosti vyřádění i v budoucnu. Vzhledem k tomu, že se u Lost Realm jedná o novinku, chvíli to bude trvat.
    Honza (administrátor) 10.12.2014
  • Mage Hereo Děkuji za odpoved ;-)
    A preji hezke vánocni svatky.
    Mage Hereo 10.12.2014
  • Martin dobrý den Honzo. Takže ty cresty, inscribe, combine. to vše se nám zlepší jen boss v lost realm nebo i všude jinde? z toho co píšete jsem tedy pochopil že pouze v lost realm. Martin 5.1.2015
  • Honza Dobrý den,
    ano, je to tak.
    Honza (administrátor) 8.1.2015
  • Martin Dobrý den. Tak jsem se dočetl, že pokud mám všechny 4 cresty stejné a sou stejné s talentem bosse, tak se mu zvedne hp i attack jak píšou a funguje to opravdu :) Martin 9.1.2015
  • Martin jen musím mít stejný crest 1, 2, 3, 4 a musí být totožný s talentem bosse Martin 9.1.2015
  • peter na zaklade skillu druida tie inscribe funguju vsade peter 4.2.2015
  • Chozzze Dobrý den, může dát někdo jasné stanovisko, jestli se progres z Lost realm promítne i jinde než v Lost realm? Myslím tím vylepšování hrdiny za modré krystaly (zvyšování HP a DMG)? Chozzze 17.3.2016

Odpovědět na otázku

Jméno:
Opište znaky opačně  0 b 8 9 4 5  :
 
Text:

Stahnu.cz - Kontakt - Přidání aplikace - RSS - Redakce