stahnu.cz

  • Aplikací ke stažení zdarma 9677
  • Uživatelů: 6597
  • dědek

    Koho umísťovat do věži?

    Dobry den! rad bych se zeptal koho je nejlepši umisťovat do veži zda od každyho druhu hrdiny nekoho (mit zelenou,modrou a fialovou) nebo davat do věži jenom legendarni hrdiny (fialovy)..děkuji :) dědek 17.1.2015 Odpovědí: 1 Odpovědět

Odpovědi:

  • Honza Dobrý den,
    jen taková základní poučka - abyste mohl umístit hrdinu do věže, nesmí být přiřazen k základně (Hero Base), tedy musí být tzv. undeployed.
    K samotným věžím a jejich schopnostem - existují tři typy: střelecká (Arrow) - útočí na zem i do vzduchu, vždy maximálně na jeden cíl. Rychlý a přesný útok. magická (Magic) - dokáže cílit na tři cíle současně a to na zemi i ve vzduchu. a dělová (Cannon) - disponuje tzv. splash damage, tedy dokáže zranit více cílů, pokud se nachází na jednom místě (ale pouze na zemi).
    Co se týče jejich vylepšení, tedy zvýšení některé schopnosti pomocí umístění hrdinů do věže - existují tři možnosti - zelená (Ordinary Heroes), modrá (Elite Heroes) a fialová (Legendary heroes). Bonus věže určují tři hrdinové, které maximálně věž pojme a to do maxima 50 bodů u každé barvy (body se rovnají součtu skillů vložených hrdinů dané barvy).
    Vylepšení jednotlivých věží: Arrow (zelená - zvyšuje dosah věže až na +15, modrá - zvyšuje DMG a HP věže - max +10 % a 50 %, fialová - zvyšuje DMG proti hrdinům na max 3.5 násobek), Magic (zelená - zvyšuje frekvenci útoku na max. +50 %. modrá - dokáže na 1.5 vteřiny omráčit hrdinu, max. zvýší pravděpodobnost omráčení na 25 %. fialová - zvyšuje počet cílů a DMG, max. +5 cílů a +25 % DMG). Cannon (zelená - zvětšuje plochu zasaženého území a to až o +5. modrá - zvyšuje DMG, max. +100 %, fialová - zvyšuje pravděpodobnost vypálit 2 koule současně, max. pravděpodobnost 55 %)
    Závěrečná doporučení: primárně je vhodné stavět Arrow a Magic věže. Cannon se příliš nedoporučují, i když při modrém vylepšení dokáže věž udělat slušnou paseku mezi pozemními jednotkami na vyšším tieru.
    Vylepšení: u Arrow doporučuji fialový bonus, vhodné kombinovat i s mírným zeleným pro větší dosah. U Magic rozhodně modrý (omráčení). A pokud stavíte Cannon, tak se věnujte modrému. I když, pokud máte zbytkem nějaké Legendary Heroes, určitě je můžete použít na fialové vylepšení kanónovek.
    Honza (administrátor) 19.1.2015

Odpovědět na otázku

Jméno:
Opište znaky opačně  b 1 b c 1 7  :
 
Text:

Stahnu.cz - Kontakt - Přidání aplikace - RSS - Redakce