stahnu.cz

  • Aplikací ke stažení zdarma 9677
  • Uživatelů: 6597
  • Patrik

    Sekani

    Zdravim :)
    Mam otazku zakoupil jsem si Fifu 15 jako darek k vanocum :-D Hru jsem nainstaloval po dlouhem cekani vseljakych aktualizacich netrpeliveho cekani :-DD jsem spustil hru natesenej celej "" az vas vsechny porazim "" :DD dam nejprv vykop abych to dostal do ruky a ojhle hra se me seka ? :O :(( celej den se snazim prijit na duvod proc .. v PC - Notebooku se moc nevyznam ale myslim si ,ze by me to slapat mohlo alespon trosku lepe,chtel bych vas poprosit v cem je problem. vsechno jsem stahl na low vsechno vypl ae stale je to nehratelne nebo-li hratelne to je ae chce to moc nervu a to ja moc uz nemam :-D takze k veci moje kvality :

    Procesor : AMD A8-4500M APU whit Readon(tm) HD Graphic 1.90GHz
    8,00GB RAM
    64bit.oper.system
    Grafika : AMD Radeon HD 7640G + AMD Radeon R5 M230 2GB

    predem dekuji za radu.
    Patrik 25.12.2014 Odpovědí: 3 Odpovědět

Odpovědi:

  • Honza Dobrý den,
    bohužel Vás zklamu. Jak se můžete podívat na minimální požadavky hry: http://stahnu.cz/sportovni-hry/fifa-15 nejsou vůbec z nejmenších.
    Požadováno je poměrně silné 4jádro (máte jedno z těch nejslabších) + zrovna ne špatná grafika (máte 64bit sběrnici a slabý takt, tedy více než o polovinu horší grafiku, než je mobilní verze požadované).
    Honza (administrátor) 30.12.2014
  • mustafa sandal ja mam amd 3-jadro 3,4GHz, 8GB ramek, gtx 550Ti a hra mi bezi naprosto bez problemu na nejvysi detaily, ale pouze kdyz hraju offline, jakmile si dam online sezonu docela neprijemne to seka, zajimalo by me kde je problem, internetovim pripojenim to neni... mustafa sandal 4.9.2015
  • Honza Dobrý den,
    co máte za internetové připojení? Obávám se, že to bude skutečně ten důvod. Případně ještě ukončete všechny ostatní programy a spusťte jen hru.
    Honza (administrátor) 7.9.2015

Odpovědět na otázku

Jméno:
Opište znaky opačně  b d b c f e  :
 
Text:

Stahnu.cz - Kontakt - Přidání aplikace - RSS - Redakce