stahnu.cz

  • Aplikací ke stažení zdarma 9661
  • Uživatelů: 6596
  • Barus

    Smazaly se zprávy

    Dobrý den, smazaly se mi všechny zprávy z whatsappu. Měla jsem vytvořenou zálohu a dnes se mi přes noc všechny zprávy vymazaly kromě těch od půlnoci. Takže jsem tam měla zprávy rok staré a teď nic, jen ty které mi přišly v 00:01. Jak je to možné? Prosím potřebuju je zpátky. (zálohu jsem dělala v pondělí)
    Díky moc
    Barus 16.7.2015 Odpovědí: 1 Odpovědět

Odpovědi:

  • Honza Dobrý den,
    neprováděla jste tvrdý reset do továrního nastavení? Historie by se mazat neměla.
    Co se týče obnovení historie ze zálohy - jedná se o náročnější proces, ale pokud dodržíte požadované kroky, vše by mělo vyjít. Jinak ještě poslední upozornění - pro obnovu je třeba využít zálohu ne starší než 7 dní.
    V prvé řadě je zapotřebí nainstalovat nějaký souborový manager (např. http://stahnu.cz/mobilni-nastroje/es-file-explorer-file-manager-mobilni). Dále se přesvědčte, že jste schopna lokalizovat složku /sdcard/WhatsApp/Databases a v ní soubor msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt7 případně msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt8 (velká písmena označují datum, kdy byla záloha pořízena). Pokud se vše zdařilo, ukončete WhatsApp a odinstalujte jej. Následně vyberte některý ze souborů zálohy a a přejmenujte jej na msgstore.db.crypt7 resp. msgstore.db.crypt8 (vybíráte soubor, ze kterého chcete zálohu obnovit). Následně znovu nainstalujte WhatsApp. Při jeho spuštění byste měla být dotázána na Obnovení (Restore) a to potvrďte. Historie by pak měla být obnovena.
    Honza (administrátor) 20.7.2015

Odpovědět na otázku

Jméno:
Opište znaky opačně  6 7 b c b 5  :
 
Text:

Stahnu.cz - Kontakt - Přidání aplikace - RSS - Redakce