stahnu.cz

  • Aplikací ke stažení zdarma 9661
  • Uživatelů: 6596
  • mirekdraem

    Ztráta guild.

    Zdravím vás, můžete mě poradit. Založil jsem guild hall a nad mou budovou se zobrazil název, co jsem si zadal. Časem jsem přibral dva členi do guild. Já anglicky neumím a při proházením nastavení (guild) jsem asi něco odklikl a nad mou budovou guild hall se název ztratil. Když kliknu na guild hall bez nazvu tak se mě zobrazí nabídka na join guild nebo create guild. Já bych se rád vrátil do své založené guild, když dam vyhledat svůj název guild tak to najde a zkouším se aktivovat, ale píše to you applied to join this guild. V guild co jsem založil momentálně mám dva lidi a u jednoho je napsáno Leader a u druhého Vice-Leader. Dá se nějak znovu aktivovat guild hall aby byla znovu aktivní, nebo budu muset znovu koupit?
    Jak zjistím, jestli jsem se nepřihlásil do nějaké guild, při mém zkoumání jsem klikl v join guild na aplly a zobrazili se hodiny které začali odečítat.
    P.S. pro admina Honzu, můžete nechávat příspěvky podle data a ne na přeskáčku, děkuji a neshledanou.
    mirekdraem 6.7.2014 Odpovědí: 1 Odpovědět

Odpovědi:

  • Honza Dobrý den,
    vypadá to, že jste opustil vlastní guildu a ta automaticky přešla na další členy. Nejste teď její součástí a už vůbec ne velitelem. Pokud se do ní chcete dostat, musíte opět požádat o členství.
    Co se týče příspěvků - specifikujte prosím, co přesně máte na mysli. Systém automaticky mění pořadí vláken v diskuzi dle nejaktuálnějšího příspěvku v daném vláknu (tzn. téma, o které mají uživatelé zájem, je vždy nahoře), pokud je toto Váš dotaz.
    Honza (administrátor) 14.7.2014

Odpovědět na otázku

Jméno:
Opište znaky opačně  1 4 1 6 e 8  :
 
Text:

Stahnu.cz - Kontakt - Přidání aplikace - RSS - Redakce