stahnu.cz

  • Aplikací ke stažení zdarma 9677
  • Uživatelů: 6597
  • Terry2

    Byl jsem bezdůvodně zabanovaný. Jak to řešit?

    Moje IP adresa byla nějakým způsobem zabanovaná. Když si otevřu určité stránky, ukáže se mi, že jsem zabanovaný a označen jako spammer. Email používám ale jen výjmečně a emaily skoro vůbec neposílám. Na těch stránkách jsem taky nic nespamoval žádné zprávy. Vím jistě, že je to IP ban. Zkusil jsem se připojit i z více zařízení, ale tam se mi to taky zobrazuje. Když se připojím odjinud, tak tam mám přístup.


    Když jsem si kotroloval, jestli je moje IP adresa na nějakém blacklistu, na seznamu jsem našel, že jsem zařazený na blacklistu dnsbl.spfbl.net. Je to sít, která vyhledává spammery a posílá jejich maily do spamové složky a brání, aby jim ostatní nezasílali emaily. Já ale s přijímáním ani zasíláním emailů nemám problém.

    Pokud nejsem zabanovaný kvůli spamování mailů, proč mi některé stránky oznamují, že mám ban a jsem označený jako spammer a taky jsem zařazen v jejich blacklistu?


    Zkoušel jsem je kontaktovat. Zeptal jsem se proč jsem proč jsem zabanovaný, ale odpověděli mi, že mi nemůžou pomoct, protože ta poradna je jenom pro admistrátory emailového serveru. Také jsem kontaktoval nějakého správce webu z té stránky. Je to už asi týden, ale neodpověděl mi. Nenašel jsem taky žádné informace o mém banu, ani jak dlouho bude trvat. Nevím, co jiného zkusit.
    Terry2 6.6.2020 Odpovědí: 0 Odpovědět

Odpovědět na otázku

Jméno:
Opište znaky opačně  8 b 0 f f 4  :
 
Text:

Stahnu.cz - Kontakt - Přidání aplikace - RSS - Redakce