stahnu.cz

  • Aplikací ke stažení zdarma 9661
  • Uživatelů: 6596
  • Jirka

    scanner Bear 2448 CU Pro

    Ahoj, prosím o radu jak nainstalovat tento scanner ve WIN 7 64bit aby se mi zobrazil úvodní nabídkový panel? Ve WIN XP vše fungovalo normálně.
    Dále prosím o radu co udělat abych mohl z fotoaparátu Olympus FE 170 přetahovat fotky do počítače s oper.syst.WIN 7 64bit.
    Děkuji za odpověď
    Jirka 11.6.2014 Odpovědí: 7 Odpovědět

Odpovědi:

  • Honza Dobrý den,
    ovladače i pro Vámi zmíněný systém najdete na stránkách výrobce: http://www.mustek.com.tw/Support/ (jen je potřeba se k nim proklikat. Pokud byste měl problémy, ozvěte se.)
    Co se týče druhé otázky, kopírování fotografií by neměl být problém - máte k fotoaparátu USB kabel? Mělo by stačit fotoaparát připojit a následně zapnout. Případně nastavit přímo na něm režim USB, resp. datový přenos.
    Honza (administrátor) 12.6.2014
  • Jirka Dobrý den, děkuji za odpověď ale protože moje angličtina je na nulové úrovni prosím o podrobnější radu jak nainstalovat ovladač pro můj scanner Bear 2448CU Pro .
    K fotoaparátu USB kabel, mám ale když připojím fotoaparát k PC a nastavím na něm přenos fotografií tak se mi počítač nepřipojí a ani se mi nezobrazí nabídka co chci udělat tak jako se mi zobrazí když připojím např. flash disk. Když to zkusím přes program Olympus Master který jsem nainstaloval z CD (bylo součástí fotoaparátu)a dám přenos snímků, tak se mi objeví hlášení že nelze najít fotoaparát. Případnou odpověď a radu můžete také zaslat na mail: jirisoucek@atlas.cz
    Děkuji za odpověď
    Jirka 12.6.2014
  • Honza Dobrý den,
    konkrétní cesta: vlevo dole tlačítko Support - Scanner Products ->Be@rPaw - vybrat 2448CU Pro - Drivers Download - spodní odkaz 14 languages with... - nakonec horní tlačítko Donwload all s oranžovým podkresem.
    Co se připojení týče - fotoaparát je předpokládám zapnut. Máte čtečku paměťových karet, že byste obešel nutnost připojení celého fotoaparátu k PC?
    Honza (administrátor) 13.6.2014
  • Jirka Dobrý den,
    scanner po Vaší radě pracuje perfektně, za což mnohokrát děkuji. Co se foto ,tak čtečku bohužel nemám ale pokud se nepodaří přenos snímků přímo z fotoaparátu zprovoznit tak ji budu muset koupit. Nemáte radu na nějakou dobrou a ne drahou, neboť jsem již v důchodu a peněz není nikdy dost? Ve fotoaparátu mám kartu xD - Picture Card.
    Ještě si dovoluji požádat o radu s tiskárnou Canon Pixma IP4200. Tuto jsem naistaloval a tiskárna pracuje normálně ale bohužel vzhledem k mé velmi špatné angličtině mám problém, že se mi předvolby tisku zobrazují pouze v angličtině. Prováděl jsem několikeré pokusy stáhnout ovladače ze stránek výrobce ale vše se zobrazuje v češtině ale předvolby tisku stále v angličtině přitom v XP to bylo v češtině.
    Ještě jednou děkuji za pomoc se scannerem.
    Jirka 13.6.2014
  • Honza Dobrý den,
    jsme rádi, že ovladače pomohly.
    K přenosu fotografií - takto na dálku Vám bohužel nejspíše nepomohu, ale myslím si, že bude problém pouze v nějaké triviální chybě. Ovšem čtečka karet by neměla být nikterak drahá a neměl by být problém v tom, když koupíte prakticky jakoukoli. Stačí si pohlídat kompatibilitu s Vaší kartou, případně přijít přímo s ní do prodejny.
    Co se týče angličtiny - každá tiskárna bohužel řeší jazykové nastavení samostatně, takže konkrétně Vám neporadím.
    Honza (administrátor) 16.6.2014
  • Martin Zdravím, mám také problém s připojením Olympus VG120. Mám WIN8 a po připojení USB kabelu se foťák nabíjí, ale PC ho nevidí... Martin 14.9.2014
  • Honza Dobrý den,
    často je zapotřebí přímo na přístroji nastavit něco jako USB datový přenos apod.
    Honza (administrátor) 15.9.2014

Odpovědět na otázku

Jméno:
Opište znaky opačně  3 a 7 f 7 d  :
 
Text:

Stahnu.cz - Kontakt - Přidání aplikace - RSS - Redakce